O nas – IL DIVJI

O nas

potemprej

Smo vokalna skupina petih mladih fantov, starih 23 let in prihajamo iz celotne Štajerske. Zasedbo sestavljamo Florjan Rajšp, Matija Kramberger, Aleš Perko, Lojzi Bobnar in Žiga Šraml. Prepevamo slovenske, angleške in hrvaške pesmi in smo mix starega babershop-a, ljudskega petja in klap.

Letos mineva že devet let od ustanovitve Vokalne skupine Il Divji. V teh letih smo ustvarili tri videospote za priredbo pesmi Bejbi, svojo lastno pesem Kada jednom v sodelovanju s priznanima hrvaškima ustvarjalkama glasbe in priredbo pesmi Pepelka, prav tako smo posneli še nekaj priredb drugih pesmi v sodelovanju z različnimi priznanimi slovenskimi glasbeniki.

URADNO NAJBOLJŠA KLAPA SLOVENIJE 2019

9. junija 2019 je v Športni dvorani v Hočah potekaž Največji klapski festival v Sloveniji. Fantje smo se ga udeležili drugič, tokrat tekmovalno in zmagali. S tem smo prejeli naziv "Najboljša klapa Slovenije 2019". Dvorana je bila polna, nastopajoči tekmovalci so bili na visokem nivoju, organizacija vrhunska, tako da nam celoten dogodek ostaja v lepem, nepozabnem spominu.

 
home_band3_pic7
1

KITARA

home_band3_pic10
5

VOKALOV