O nas – IL DIVJI

O nas

potem

IL DIVJI že od leta 2010 kraljujejo v Sloveniji, ko govorimo o 5 glasnem, ubranem, moškem petju v spremljavi kitare ali po novem tudi benda. Najraje pojejo poroke, kjer je njihova zasedenost tako velika, da je za najboljše datume potrebno poklicati 2 leti v naprej. V zadnjih letih se skupina ukvarja tudi z avtorsko glasbo. Slišite jih lahko širom Slovenije.

MMS 2022

Leta 2022 so se odzvali na povabilo Isaaca Palme in z njim nastopili v duetni pesmi "Zdaj je čas", s katero so tekmovali na festivalu Melodije Morja in Sonca 2022 (MMS 2022) in osvojili skupno 3. mesto. Vsekakor pa so dokazali, da so zmagovalci občinstva, saj so osvojili 1. mesto po telefonskih klicih.

V PETEK ZVEČER

Sodelovali so v mnogih oddajah na raznih televizijah, še posebej pa si jih bodo ljudje zapomnili po odličnih nastopih v oddaji V PETEK ZVEČER na RTV SLO.

URADNO NAJBOLJŠA KLAPA SLOVENIJE 2019

9. junija 2019 je v Športni dvorani v Hočah potekaž Največji klapski festival v Sloveniji. Fantje smo se ga udeležili drugič, tokrat tekmovalno in zmagali. S tem smo prejeli naziv "Najboljša klapa Slovenije 2019". Dvorana je bila polna, nastopajoči tekmovalci so bili na visokem nivoju, organizacija vrhunska, tako da nam celoten dogodek ostaja v lepem, nepozabnem spominu.

 
home_band3_pic7
1

KITARA

home_band3_pic10
5

VOKALOV